OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD Onbetong Tongeren - Krijnen Keukens Malle  2-4 (1-3)

DATUM 02-12-2005

DOELPUNTEN 9' Mustafa Toukouki 0-1; 11' Gregory Vermeulen 0-2; 18' 1-2; 20' 1-3 Zoubiar El Bouchtati, 25' 1-4 Toukouki; 33' 2-4

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Jef Geets, Raf Govers (k), Zoubair El Bouchtati, Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Gregory Vermeulen, Dave Vercauteren, Tom Gijsbrechts (d)

Krijnen Keukens bekert verder na een verdiende overwinning tegen Onbetong Tongeren
Krijnen Keukens Malle moest de verre verplaatsing naar Tongeren maken zonder de geblesseerden Edwin Grunholz, Roy Michiels en Dejan Mitrovic. Zoals verwacht, startte de thuisploeg zeer enthousiast aan de wedstrijd en dwongen zij onder meer door enkele goede uitworpen van de doelman 2 tot 3 kansen af. Krijnen Keukens Malle bleef echter overeind en kwam in de 9de minuut zelfs op voorsprong dankzij een individuele actie van Mustafa Toukouki. Toen belofte Gregory Vermeulen er 2 minuten later op tegenaanval 0-2 van maakte, namens de leiders uit 2de nationale B de wedstrijd in handen en kwamen zij eigenlijk niet meer in de problemen. De 1-2 van Onbetong Tongeren in de 18de minuut werd meteen beantwoord met een tegendoelpunt van Zoubair El Bouchtati en dat bleef het ook tot aan de rust. Na rust zagen we hetzelfde spelbeeld met het merendeel van het balbezit voor Krijnen Keukens Malle dat de wedstrijd volledig onder controle had en Onbetong Tongeren dat vooral met zeer veel overgave en enthousiasme speelde. Veel doelkansen werden er niet genoteerd. In de 25ste minuut lukte Mustafa Toukouki zijn tweede doelpunt van de avond, opnieuw via een individuele actie. Malle behield die 3 doelpuntenkloof tot de 33ste minuut toen Onbetong Tongeren de 2-4 eindstand op het scorebord zette.

PS: Onze excuses voor het ontbreken van de gegevens van Onbetong Tongeren.